Wil je contact met ons opnemen? Natuurlijk horen we graag van je.

Het algemene nummer van IJsselstek is: 085 – 1305 100

Heb je vragen over een mogelijke aanmelding en bel je vanuit de regio Sociaal Domein Achterhoek, neem dan contact op het met team van VoorZorg Achterhoek: 085 – 1305 100

Voor meer informatie of overleg over een maatwerktraject buiten het sociaal domein Achterhoek, kun je voor verblijf Jeugd contact opnemen met Pim te Pas (06 – 39 56 09 22). Voor kamertraining kun je contact opnemen met Remco Wielens (06 – 13 85 12 17).

Aanmeldingen

Alle Gelderse gemeenten, de gecertificeerde instellingen, de Raad voor de Kinderbescherming en Gelderse Veilig Thuis instanties hebben in 2020 besloten om hun samenwerking verder te verbeteren. Er is onder andere afgesproken om binnen de Jeugdhulp te werken met een standaard aanmeldformulier. Alle Gelderse jeugdhulp instanties, dus ook IJsselstek, werken met dit aanmeldformulier.

Aanmeldformulieren

Download onderstaande aanmeldformulieren en stuur ze volledig ingevuld op naar aanmelding@ijsselstek.nl.

Kom direct met ons in contact

Stage / sollicitaties: 
werk@ijsselstek.nl
Administratie: 
administratie@ijsselstek.nl of 085 – 1305 100
Overig: 
info@ijsselstek.nl

Voor spoedeisende zaken:
085 – 1305 112

Vertrouwenspersoon

Het kan zijn dat je eens je verhaal kwijt wilt bij iemand buiten IJsselstek, dat je advies wilt of dat je ergens ontevreden over bent. Hiervoor is een vertrouwenspersoon beschikbaar vanuit de organisatie Zorgbelang, voor alle jongeren met Jeugdwet indicatie. Voor jongeren met een WMO-indicatie is dit iemand die bij IJsselstek werkt. Op alle locaties hangt een A4 met meer informatie. Bel gerust!