Ijsselstek: onderdeel van entrea lindenhout

IJsselstek is vorig jaar onderdeel geworden van entrea lindenhout. Dat zal dit jaar steeds meer vorm krijgen. Sinds een halfjaar zijn de organisaties al een geheel in het nieuwe verband Voorzorg Achterhoek. Verder zijn entrea lindenhout en IJsselstek werk en processen aan het afstemmen én inhoudelijk van elkaar aan het leren. In de tussentijd blijven we ons mooie werk doen om jongeren te begeleiden en te zien opgroeien.

lees hier het nieuwsbericht

Ontstaan IJsselstek

IJsselstek is in 2017 ontstaan uit gezinshuiszorg. Jan en Dorien Luesink hebben jarenlang hun huis en leven opengesteld voor kinderen die een woonplek nodig hadden. Nadat de jongeren oud genoeg waren om uit te vliegen besloten Jan en Dorien zelf de vervolgplek voor hun kinderen te organiseren. Wat begon met een aantal plekken groeide in de jaren daarna uit tot een middelgrote zorgonderneming in de regio Doetinchem, met inmiddels meer dan 120 woonplekken. Sinds 2022 is IJsselstek onderdeel van entrea lindenhout.

VoorZorg Achterhoek

Per 1 juli 2022 is IJsselstek een samenwerking aangegaan binnen Sociaal Domein Achterhoek, VoorZorg Achterhoek.

Samen met 6 andere organisaties hebben we besloten om de krachten te bundelen, elkaar te versterken om voor ieder kind, elke jongere en hun gezin een compleet en passend zorgaanbod te kunnen bieden. Hierdoor kunnen we nog meer maatwerk bieden en makkelijk op- en afschalen in zorg. We maken gebruik van elkaars expertises en leren van elkaar.

De samenwerkende partijen zijn:

Wil je meer weten over wat wij kunnen bieden? Neem contact op met VoorZorg Achterhoek!